Jdi na obsah Jdi na menu
 


Světový žebříček klubů

1. 5. 2013

Ahoj,
protože se kvapem blíží zítřejší vyvrcholení předlouhého a napínavého měsíce naší ligy, rád bych Vás na ně pozval. Současně jsme po poradě s Lopym a Láďou došli k následující změně:

Sraz účastníků se stanovuje na 17.15 hod. z důvodu přípravy turnaje a zejména rozpisu skupin. V 17.30 začíná turnaj a kdokoliv přijde po začátku hry, bude si moci trénovat podle chuti sám nebo s volnými hráči a po skončení základních skupin bude zařazen do nejnižší skupiny, jako by skončil poslední.

Nasazování do skupin budeme ještě probírat. Já osobně vřele doporučuji světový žebříček (WR), protože přes své nedostatky je jediným univerzálním porovnáním výkonnosti hráčů, kteří za poslední 2 roky sehráli nějaký turnaj. V současné době se však musím omluvit za to, že aktuální WR neobsahuje poslední Litomyšlský pohár - nějak jsem byl mimo, když jsem připravoval mail do WR a stalo se, že mi výsledky uvízly v rozepsané zprávě a poslal jsem jen soubor nových hráčů. Jirka Malík ml. tak už ve WR je, ale bez výsledku:-( Nicméně znovu tvrdím, že zásadní změny by stejně nenastaly.

Přesto z WR přišla další úžasná zpráva - klub předstihl BSE Č.B. a je už 51. - děkuji Michalovi, Lopymu, Tomášovi a Pepovi!!!
Zdraví
Jindra

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář